Rio de Janeiro Federal Üniversitesi (UFRJ) ile TOBB ETÜ İkili İş birliği Görüşmeleri 19-20 Eylül 2019 tarihinde TOBB ETÜ'de Gerçekleşti.

Rio de Janeiro Federal Üniversitesi’nden (UFRJ) Prof. Dr. Renato M. Cotta ve Doç. Dr. Carolina P. Naveira Cotta, TOBB ETÜ’yü ziyaret etti. Kendi alanlarında yaptıkları çalışmaları anlatan Prof. Dr. Renato M. Cotta ve Doç. Dr. Carolina P. Naveira Cotta, iki üniversite arasında iş birliği yapılacak konuları TOBB ETÜ öğretim üyeleri ile görüştüler.

Aynı zamanda Brezilya donanmasına danışmanlık yapan Prof. Dr. Renato M. Cotta üniversitemizin saygıdeğer öğretim üyesi Prof. Dr. Sadık Kakaç’a ithafen “Unified Integral Transforms in Diffusion and Convection” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.